3M Vindusfilm – sikkerhetsfilm

3M Vindusfilm kan monteres for å dekke en rekke viktige behov av helse- og sikkerhetsmessig karakter. Du oppgraderer standard vindusglass til å bli effektive sikkerhets – og solskjermingsglass iht. norsk byggstandard.

Sikkerhetsfilmer sikrer mennesker, dyr,  produksjonsprosesser og eiendommer mot knust glass ved uhell, uvær, eksplosjoner og terror. De sikrer også mot innbruddsforsøk og hærverk. Gjør dine vindusglass sikrere og mer energibesparende. Sikkerhetsfilm – en effektiv sikring av byggets (kanskje) “svakeste” punkt.

Brosjyrer og produktark

pdf_button Brosjyre – Sikkerhetsfilmer
pdf_button Brosjyre – Prestige Solskjermfilm/sikkerhetsfilm
pdf_button Produktark – Safety Sikkerhetsfilm
pdf_button Produktark – ULTRA Sikkerhetsfilm

 

Ta kontakt med Jens på 920 41 335,  Cato på 976 36 611 eller Peter på 917 88 303 for prosjektvurdering og pristilbud.

Ytterligere informasjon

Nederst på denne siden kan du se to filmklipp som viser forskjellen mellom vinduer med og uten sikkerhetsfilm. Vi har også lagt ut en kort innføring i de forskjellige alternativer for film/folie.

Ytterligere informasjon om produktene finner du på 3M sine hjemmesider.

Hvorfor velge 3M Vindusfilm?

3M er verdens ledende produsent av vindusfilmer, og hadde den første patenterte vindusfilmen i 1966. I dag er 3M den eneste produsenten med egenproduserte råmaterialer som polyester, klebestoff, metall og ripesikre belegg. Dette gir kontroll med kvalitet og produktstandard. 3M vindusfilm har en sterk produktgaranti som dekker 100 % ny film og ny montering om noe skulle gå galt. 3M gir deg ellers 10 års garanti på innvendige monteringer og 5 års garanti på utvendige monteringer.

 

 

Se video: uten sikkerhetsfilm

Se video: med sikkerhetsfilm