3M Dekorfolie – løsninger for dekor og innsynshindring

Arbeidsmiljøer med store glassflater kan med enkle løsninger bli skjermet for innsyn. Dette kan kombineres med kreative løsninger som designmessig “frisker opp” fasilitetene.

I motsetning til ekte glassetsning og sandblåsning, kan effektfolier fjernes og utskiftes. Samtidig er disse foliene en mer økonomisk løsning enn ekte glassetsning og sandblåsning, da foliene kan monteres på stedet uten at man må fjerne vinduet.

Folien er tilgjengelig i to mønstre: Dusted crystal og frosted crystal, som er tilgjengelig i 5 farger. Velegnet til både innendørs og utendørs montering. Polyesterlineren gir en enkel montering og mulighet for våtmontering.

Et transparent trykkfølsomt klebestoff gir mulighet for montering på begge sider av den transparente monteringsflate med samme utseende fra begge sider. Ved å montere folie på begge sider, gir det mer dybde i dekoren.

Folien er ideell for kombinasjon av design og innsynshindring.


3M Fasara™ Glassdekorerende vindusfilm (effektfilm)

Dette er vindusfilmen med et utall av spennende dekorløsninger. I tillegg gir den god innsynshindring og beskyttelse mot knust glass. Kun til innendørs bruk.

fasara-illustrativ

pdf_button Brosjyre – Fasara dekorative vindusfilmer

Ta kontakt med Kyrre 4004 1965  / Jens  9204 1335 eller Peter 9178 8303) for prosjektvurdering og pristilbud.


Ytterligere informasjon

Vi har lagt ut en kort innføring i de forskjellige alternativer for film/folie. Ytterligere informasjon om produktene finner du på 3M sine hjemmesider.

Hvorfor velge 3M Vindusfilm?

3M er verdens ledende produsent av vindusfilmer, og hadde den første patenterte vindusfilmen i 1966. I dag er 3M den eneste produsenten med egenproduserte råmaterialer som polyester, klebestoff, metall og ripesikre belegg. Dette gir kontroll med kvalitet og produktstandard. 3M vindusfilm har en sterk produktgaranti som dekker 100 % ny film og ny montering om noe skulle gå galt. 3M gir deg ellers 10 års garanti på innvendige monteringer og 5 års garanti på utvendige monteringer.