For solskjerming og innsynshindring er innvendige persienner en tilsvarende funksjonell, fleksibel og effektiv løsning som lamellgardiner.

I valgene man gjør er det mer et spørsmål om hva som er praktisk og håndterbart i forhold til vinduenes plassering og størrelse, kombinert med hva rommet krever av interiør og designløsninger. Vi kan presentere hele 35 fargevalg, således er det ingen begrensninger hva angår interiørmessig tilpassing.

Persiennene leveres i 25 mm eller 50 mm bredde. Snortrekk alternativt motorstyring. Vendestang i standard 50 cm, alternativt etter ønske.

Dagslysoptimaliserte persienner

De dagslysoptimaliserte persiennene fra WAREMA er en måte å styre lyset på som er like enkel som den er effektiv. Diskrete klemstykker festes på styrebåndene og bestemmer i hvilken posisjon persiennen skal være lukket og hvor den skal være åpen (ikke ved lameller på 50mm).

De åpne lamellene reflekterer lyset mot taket i rommet og lyser på den måten opp rommet, mens de lukkede lamellene stenger solstrålene ute slik at forstyrrende refleksjoner i forbindelse med skjermarbeid unngås.

De lages etter mål, og passer derfor til nesten ethvert vindu.Med de nye speillamellene (25mm og 50mm i ikke-perforert og delperforert utførelse) kan dagslysutnyttelsen optimaliseres.

Den konkave oversiden har en høyreflekterende speilfolie som muliggjør en målrettet lysstyring inn i rommet. Blendingsbeskyttelsen optimaliseres med den lysegrå undersiden av lamellene, som på grunn av den lave lystettheten motvirker refleksjoner på dataskjermer.

GJERSØE & PARTNERE AS skreddersyr løsningene etter kundens ønske og behov.

 

Ta kontakt med Jens / 920 41 335, Cato / 976 36 611 eller Peter / 917 88 303) for prosjektvurdering og pristilbud.

innvendige_persienner_bilde1

 

innvendige_persienner_bilde2

 

innvendige_persienner_bilde2