3M Solfilm

Driftssjefer og eiendomsbesittere søker kontinuerlig etter produktløsninger som forbedrer bygningsmassens drifts- og kostnadseffektivitet, og samtidig bidrar til et sunt inneklima og et helsefremmende arbeidsmiljø.

Prestige-serien er 3Ms siste teknologiske fremskritt basert på avansert produksjon med nanoteknologi, klebestoff og flere hundre sjikt (multi-layer) med optisk klar film. Filmen er tynnere enn tykkelsen på en Post-it lapp.

Prestige solfilm reduserer solvarmen og filtrerer bort 99 % av UV stråling, samtidig som dagslyset slipper inn i bygningene som normalt. Prestige-serien kan monteres både ut- og innvendig avhengig av hva problemet/utfordringen er  – klikk på bildet og les artikkel om vår leveranse av 2500m2 Prestige solfilm til Akerselva Atrium. Produktark finner du lenger ned på siden.


“Det er god økonomi å holde varmen ute fra bygningen”…..

les mer….


Inneklima og fasadeendring

Bildet illustrerer hvordan solfilmen kan bidra til kombinasjonen bedre inneklima og ønsket endring av fasade. (venstre halvdel ferdigmontert).

(solfilm levert og montert av Gjersøe & Partnere)

Falming

Solfilm reduserer også falming av møbler og tekstiler, dvs. økt levetid og reduserte kostnader.

Brosjyrer og produktark

  3M-GARANTI FOR DE ULIKE PRODUKTER (må ikke forveksles med produktets levetid)

Ta kontakt med Kyrre  4004 1965,  Jens  9204 1335 eller Peter  9178 8303 for prosjektvurdering og pristilbud.


Ytterligere informasjon

Vi har lagt ut en kort innføring i de forskjellige alternativer for film/folie. Ytterligere informasjon om produktene finner du på 3M sine hjemmesider.

Hvorfor velge 3M Vindusfilm?

3M er verdens ledende produsent av vindusfilmer, og hadde den første patenterte vindusfilmen i 1966. I dag er 3M den eneste produsenten med egenproduserte råmaterialer som polyester, klebestoff, metall og ripesikre belegg. Dette gir kontroll med kvalitet og produktstandard. 3M vindusfilm har en sterk produktgaranti som dekker 100 % ny film og ny montering om noe skulle gå galt. 3M gir deg ellers 10 års garanti på innvendige og utvendige monteringer.

 

 

 

 

 Prestige Solfilm – se video som gjør valget enklere!