Lamellgardiner representerer en fleksibel, effektiv og stilfull løsning. Et system som enkelt kan tilpasses alle typer vinduer, og kan endres i takt med interiør og design ved kun å bytte lamellene. Fungerer effektivt som solskjerming og innsynshindring. Graden av lys og innsyn justerer du selv ved vinkling av lamellene.Gardinen flyttes i sideretningen og åpningsalternativene kan variere til høyre eller venstre, fra sidene mot sentrum eller med deling i midten. En stilfull og elegant løsning spesielt for store vindusflater.

Leveres i 89 og 127mm bredde, og et rikelig utvalg av farger og mønster. Leveres også i flammesikker tekstil. Skinne leveres standard hvit, naturell alu eller sort. Snortrekk og kjede for vending tilpasses skinne. Sort leveres med sorte lodd og bunnkjede. Lodd og vendekjede leveres standard 20 cm kortere enn totalhøyde. Leveres også med motor for enkel styring.

Lamellgardiner med dagslysutnyttelse

Lamellgardiner fra WAREMA gir et behagelig klima i alle rom og sørger for en behagelig, stilfull atmosfære. I tillegg er de beskytter de effektivt mot innsyn, samtidig som de kan brukes som et interiørarkitektonisk virkemiddel, for eksempel som romdeler.

Lamellgardiner med dagslysutnyttelse kombinerer lamellgardinenes eleganse med maksimal antiblendingskomfort gjennom en todeling av lamellene: Den øverste delen er transparent og utformer lysinnfallet.

Underdelen er derimot ugjennomtrengelig for lyset og skjermer mot solstråler. Det betyr blendingsbeskyttelse for arbeidsplasser ved bildeskjermen, samtidig som disse gardinene gir optimal belysning i rommene, uten bruk av kunstige lyskilder.

Siden lamellgardinene fra WAREMA lages etter mål vil de passe i ethvert vindu og rom. I tillegg til standardutførselen fås horisontale rundanlegg, vertikale rundanlegg og skråanlegg.

 

GJERSØE & PARTNERE AS skreddersyr løsningene og garanterer for konkurransedyktige priser, leveransepresisjon og profesjonelt montasjearbeid. Referanser oppgis gjerne.

Produktark

pdf_button Sandatex lamellgardiner

 

Ta kontakt med Jens / 920 41 335, Cato /976 36 611 eller Peter /917 88 303) for prosjektvurdering og pristilbud.