Innsynshindring

Ønsker du å skjerme innsynet i dine kontor – og møteromsfasiliteter?  Her kan du velge blant mange ulike og spennende løsninger.

Nevnte løsninger forbedrer arbeidsmiljøet for de som sitter på “utstilling”, skjuler verdier, reduserer falming av møbler og tekstiler og sist men ikke minst viktig – bedre trivsel og økt effektivitet.

Ta kontakt med Kyrre / 4004 1965, Jens / 9204 1335  eller Peter / 9178 8303 – vi viser deg de ulike alternativene og gir deg et tilbud. Rask levering hvis du ønsker det!


Ytterligere informasjon

Vi har lagt ut en kort innføring i de forskjellige alternativer for film/folie. Ytterligere informasjon om produktene finner du på 3M sine hjemmesider.

Hvorfor velge 3M Vindusfilm?

3M er verdens ledende produsent av vindusfilmer, og hadde den første patenterte vindusfilmen i 1966. I dag er 3M den eneste produsenten med egenproduserte råmaterialer som polyester, klebestoff, metall og ripesikre belegg. Dette gir kontroll med kvalitet og produktstandard. 3M vindusfilm har en sterk produktgaranti som dekker 100 % ny film og ny montering om noe skulle gå galt. 3M gir deg ellers 10 års garanti på innvendige monteringer og 5 års garanti på utvendige monteringer.