GJERSØE & PARTNERE AS skreddersyr løsninger etter kundens behov og krav, og garanterer for produktets kvalitet, konkurransedyktige priser, leveringspresisjon og profesjonell montasje. Befaring og måltaking er omkostningsfritt for kunden.

Rullegardiner

En tidløs og funksjonell løsning for å dempe lys og varme, samt hindre innsyn. Lages etter mål og er enkel å tilpasse. Leveres med alternativene ensfarget, mønstret, lystett eller med solfilm. (ulike grader av transparent løsning). Et stort utvalg i farger, evt. mønster og tilbehør frisker opp designet. Manuell eller motorbasert betjening.  Klikk HER for ytterligere informasjon og bilder.

Plisségardiner

Dekorativ og moderne løsning med et stort utvalg av trendy farger. Tar liten plass når de er opptrukket. Leveres med ulike grader av lys – og varmeregulering. Enkel å vedlikeholde. Betjenes både med snor og motor. Klikk HER for ytterligere informasjon og bilder.

Screen

Innvendig rullegardin som er meget effektiv til solskjerming. Valg av duk og dens tetthet avhenger av behov og krav til lys, varme, gjennomsyn og design. Meget spennende designmessig produkt. Leveres med snoropptrekk, sveiv eller motor.

Ta kontakt med Kyrre 4004 1965,  Jens  9204 1335 eller Peter  9178 8303 for prosjektvurdering og pristilbud.

rullegardiner_01

 

 

 

rullegardiner_05
rullegardiner_under1