3M introduserer nå Nomad Aqua Plus, som er en oppgradert versjon av Nomad Aqua inngangspartimatter. Nomad Aqua Plus inneholder mye ny teknologi, basert på en unik 3-lags konstruksjon:

nomad_aqua_plus_ill1

  1. Kombinasjonsfiberteknologien er unik, og av enda høyere kvalitet.
  2. Et effektivt drenerende polyester fleecemateriale som øker absorpsjonen av fuktighet med opptil 50 prosent. (Fra 3,7 – 5,5 liter per kvadratmeter avhengig av mattetype.)
  3. En sklisikker PVC-fri mattebunn som består av opptil 50 prosent resirkulert polymer. Kantene er påmontert i en separat prosess.

Dette er bare noen av egenskapene som gjør Nomad Aqua Plus til en enda bedre matte. Tester utført mot ulike konkurrenter viser at vi nå tilbyr et helt spesielt matteprodukt, både når det gjelder egenskaper og kvalitet.

Nomad Aqua 4500, 6500 og 8500 er oppgradert med den nye teknologien, og den gamle Nomad Aqua linjen vil nå utfases. Utskiftningen vil foregå over en periode på noen uker fremover. Allerede fra nå vil vi begynne å levere de første Nomad Aqua Plus mattene, og da først i de mest vanlige størrelsene og fargene. Det vil ikke være noen endringer på produktnumre, størrelser eller priser.