3M Thinsulate Klimakontrollerende vindusfilm

–  et kostnadseffektivt alternativ når du vil gjøre vinduene mer energieffektive og ha økt komfort året rundt.

 


Lavere energikostnader

Det anslås at 34% av oppvarmingen og nedkjølingen i næringsbygg skyldes vinduene. Få lavere energikostnader til en brøkdel av prisen på utskifting av vinduene. 3M Thinsulate Klimakontrollerende vindusfilm er en Lav Energi vindusfilm eller vindusfilm med lav emisjonsfaktor som forbedrer isolasjonsverdien til et vanlig ettlagsvindu til nesten samme verdi som et tolagsvindu, og verdien til et tolagsvindu til nesten samme verdi som et trelagsvindu.

 

Nøytralt utseende

3M Thinsulate Klimakontrollerende vindusfilm er brukt på historiske bygninger for å øke bærekraften og komforten og gi beskyttelse mot falming samtidig som eksisterende vinduer og utseende beholdes. 3M Thinsulate Klimakontrollerende vindusfilm er en praktisk talt usynlig film som påføres vindusoverflaten av en fagperson. Den har et nøytralt utseende, både innenfra og utenfra, som ikke endrer utseendet på vinduene i vesentlig grad.

 

Styring og kontroll

3M Thinsulate Klimakontrollerende vindusfilm er med på å holde varmen inne om vinteren og den nedkjølte luften inne om sommeren. Hver sesong holdes været ute der det hører hjemme. Den er med på å redusere kalde/varme områder i bygningene og gir generelt bedre komfort for deg og leietakerne.

 

Ta kontakt med Cato (97636611) eller Peter (91788303) for prosjektvurdering og pristilbud.


 

 


Produktark

  Produktark 3M Thinsulate energisparefilm